Daejeon'da Heyecan Verici Staj Deneyimi Yaşıyoruz!

16.08.2023 281

Ankara il milli eğitim müdürlüğü Erasmus+ Mesleki eğitim akreditasyonu konsorsiyum üyesi  okulumuz Çubuk Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerimiz, otomasyon ve yapay zeka alanlarında uzmanlaşma fırsatı için Woosong Üniversitesi'nde staj yapmak üzere Güney Kore'ye gittiler. 05-21 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleşen staj programı, öğrencilerimize uluslararası bir ortamda öğrenme imkanı sunuyor.

Erasmus Mesleki Eğitim Öğrencilerimiz staj süresince Woosong Üniversitesi'nin teknoloji odaklı ortamında kendilerini geliştiriyor ve deneyim kazanıyorlar. Otomasyon ve yapay zeka alanında uzmanlaşma imkanı bulan öğrencilerimiz, ileri teknolojilerle tanışarak bu alanda kendilerini ilerletebilecekler.

Bu heyecan verici staj deneyimi, öğrencilerimize uluslararası bir bakış açısı kazandırırken, aynı zamanda Güney Kore'nin kültürünü ve güzelliklerini keşfetme fırsatı sunuyor. Öğrencilerimiz, yeni arkadaşlıklar kurarken farklı bir ülkede eğitim alma deneyimini de yaşamaktadır.

Fatih Sultan Mehmet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimizin bu önemli adımda başarılarını gururla paylaşıyor ve uluslararası alanda yeteneklerini geliştirmelerini dört gözle bekliyoruz. Umarız bu staj programı, öğrencilerimizin kariyerlerine önemli bir ivme kazandırır ve onları geleceğin teknoloji liderleri olarak yetiştirir.

Bu deneyim dolu staj programında olan öğrencilerimize başarılar dileriz!

16-08-202316-08-202316-08-202316-08-202316-08-202316-08-202316-08-202316-08-2023